11:34
 
 

KontaktiDetajet e kontaktit

10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Këndi mes rrugëve UÇK dhe Fehmi Agani
Tel. + 383 38 225 325 ; + 383 44 112 391
e-mail: info@restaurantgresa-ks.com

Kontakt Forma


If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world." -J.R.R. Tolkien

Go to Top