Oferta 4

• Supë peshku
• Sallatë - Tomatoe & Mozzarella
• Peshk i përzier (levrek, scampi&salmon) me patate & perime
• Ujë natural, mineral dhe lëngje pa kufi
• Birrë Peja apo Prishtina, Verë të kuqe & të bardhë
• Kafe & ëmbëlsirë

- Çmimi për person është 25€