Oferta 3

• Supë peshku
• Sallatë e përzier
• Salmon ose Levrek me patate & perime
• Ujë natural, mineral dhe lëngje pa kufi
• Birrë Peja apo Prishtina, Verë të kuqe & të bardhë
• Kafe & ëmbëlsirë

- Çmimi për person është 19€