03:33
 
 


Restaurant GRESA

Misioni ynë nisi që nga viti 1999 në Prishtinë si biznes familjar dhe si një ndër restorantet e para internacionale në Kosovë që mbledh mysafir nga e gjithë bota duke besuar plotësisht në cilësinë e lartë të shërbimit që ne ofrojmë. Ambienti tërheqës i këtij restoranti, të bën të shijosh deri në fund ushqimin e freskët të përgatitur me shumë delikatesë dhe ekspertizëm nga shefët e kuzhinës, të cilët si qëllim primar shohin ofrimin e eksperiencës së pritur, arsye kjo që klientët tanë vazhdojnë të na zgjedhin përsëri. Me vite kemi përcjell më shumë se një milion mysafir, vendas dhe të huaj ku secili ka historinë e tij për të treguar.

Koha e hapjes 10:00 – 23:00"Vegetables are a must on a diet. I suggest carrot cake, zucchini bread and pumpkin pie." -Jim Davis

Go to Top