13:38
 
 

Meny

Sallatat speciale - Special Salads

Mozzarella   Caprese 4€
Fresh  Avocado + Mozzarela +Domate 5.5€
 Sallatë Exotike  - Exotic Sallad 6 €
(avocado,mozzarella,kaqkavall fërguar,djathë bardhë,ullinjë)(Avocado,mozzarella,fried cheese,olives,white cheese)
Sallatë pule – Chicken Salad 5€
(Copëza mish pule, sallatë jeshile, domate, tranguj, misër, karrota, vezë, qepë, djath dhe vaj ulliri)
(Chicken chunks, green salad, tomatoes,  cucumbers, corn, carrots, onions, cheese and olive oil)
Sallatë viçi – Veal Salad 6€
(Copëza mish viçi të zier dhe pjekur, sallatë jeshile, domate, tranguj, misër, karrota, qepë, djath dhe vaj ulliri)
(boiled and fried veal chunks, green salad, tomatoes, cucumbers, corn, carrots, onions, cheese and olive oil)
Sallatë  me copëza ramsteku – Steak Salad 5€
(Copëza  ramsteku, sallatë jeshile, domate, tranguj, misër, karrota, qepë, djath dhe vaj ulliri)
(Steak chunks, green salad, tomatoes, cucumbers, corn, carrots, onions, cheese and olive oil)
Sallatë me salmon të tymosur – Smoked Salmon Salad 7€
(Salmon i tymosur, sallatë jeshile, domate, tranguj, misër, karrota, qepë, ullinj dhe vaj ulliri)
(Smoked salmon, green salad, tomatoes, cucumbers, corn, carrots, onions, olives and olive oil)
Sallatë me salmon të freskët – Fresh Salmon Salad 7€
(Copëza  salmon të pjekura, sallatë jeshile,  domate, tranguj, misër, qepë, ullinj)
(Griled salmon chunks, mixed salad, tomatoes, cucumbers, corn, onions, olives )
Sallata “ALLA SHEF ” -  Chef’s Salad 5€
(Tuna, sallatë jeshile, domate, qepë, misër, fasule, ullinj dhe uthullë)
(Tuna, fresh green salad, tomatoes, onions, corn, beans, olives and balsamique)

Specialitete Pule – Chicken Meals

Filet pule salcë këpurdhash – Chicken Breast mushroom sauce 5€(Servohet me salcë këpurdhash,  perime & patate)
(Served with mushrooms sauce, vegetables & potates)
Shnitcëll  Pule  me Qepë të fërguara - Chicken Shnitzle Roasted Onion 6€
(filet pule, mbështjellur me thermia buke e fërguar me qepë të pjekura sipër , perime & spinach)
(breaded and fried chicken filet,served roasted onion, vegetables & spinach
File pule Meksikane – Mexican Chicken 5€
(Servohet me oriz, perime dhe salcë ajvari pikante)
(Served with rice, vegetables and picante red pepper sauce)
Stroganoff  Pule - Chicken Stroganoff 5€
(Servohet me copëza pule, speca, qepë, këpurdha, tranguj turshi, mustard & pasta)
(Served with chicken chunks, pappers, onions, mushrooms, pickles, dijon mustard & pasta)
Pulë  Hawai  - Chicken   Hawai 6€
(Filet pule pjekur në grill,ananas,kaqkavall pjeket në furrë,patate,perime)
(grilled chicken breast,pineapple,chesse baked in owen, potatoes,vegetables)
Filet pule në grill brokoli spinaq – Grilled chicken Brocoli Spinach 7€ 
Pulë  Amerikane – Chicken American 6€
(Filet I pulë I fërguar,salcë domatesh,parmesan,vezë,kaqkavall pjeket në furrë,oriz,perime)
(Fried chicken breast,parmegeano,egg,tomatoe sauce baked with chesse,rice,vegetables)
Escalope  Pule – Chicken Escalop 7€
(filet pule slacë vere të bardh dhe limon servohet me spinach dhe pire)
(chicken filet with white wine lemon sauce served with spinach mashed potatoes)

 "People who love to eat are always the best people. - Julia Child"

Go to Top