Home

Oferta Ditore

Fresh Brocoli Soup 2.5 Euro
French onion Soup 2.5 Euro
Smoked Salmon with Avocado 7 Euro
Parma ham with fresh Avocado 6 Euro
Pene Chicken Brokoli 5 Euro
Gnochi Gresa 6 Euro
Tortelini Spinach Gorgonzola 6 Euro
Chicken Breast Sauted moshroms 7 Euro
Chicken Enchelada / Enchelada Pule 7 Euro
Beef of Vegetarian Enchelada / Enchelada viqi Vegetariane 7 Euro
Ramstek viqi Veal Steak 10 Euro
Veal Steak Gorgonzola 10 Euro
Salmon spinach Mashed potatoes 12 Euro
Mix fish plate 15 Euro
Fresh sea Bas or Orada grilled (Levrek ose koc) 10 Euro
desert Creme Caramel, cheese cake or tirmisu 2 Euro


Oferta Speciale

Oferta Speciale


Oferta 1

• Supë peshku
• Sallatë e përzier
• Salmon ose Levrek me patate & perime
• Ujë natural, mineral dhe lëngje pa kufi
• Birrë Peja apo Prishtina, Verë të kuqe & të bardhë
• Kafe & ëmbëlsirë

- Çmimi për person është 19€


Oferta 2

• Supë peshku
• Sallatë - Tomatoe & Mozzarella
• Peshk i përzier (levrek, scampi&salmon) me patate & perime
• Ujë natural, mineral dhe lëngje pa kufi
• Birrë Peja apo Prishtina, Verë të kuqe & të bardhë
• Kafe & ëmbëlsirë

- Çmimi për person është 25€


I have made a lot of mistakes falling in love, and regretted most of them, but never the potatoes that went with them." -Nora Ephron

© 2022 Restaurant Gresa Prishtine
Te drejtat e rezervuara